velitakanen

Kepu tyhjentää maaseudun ja Siniset taputtaa.

Näyttää siltä, että maaseudulla ei ole enää mitään väliä Kepulle. Puolueen liberaalisiipi ei välitä pätkääkään maaseudusta. Sipilän hallitus on tehnyt sellaista maaseudun tyhjennystä, ettei vastaavaa ole nähty Suomen 100- vuotiaassa historiassa.

Nyt alkaa sitten lopullinen tyhjennysmyynti. Ensin viedään maaseudun palvelut maakuntien keskuksiin ja sitten pakotetaan aktiivimallilla viimeisetkin mohikaanit muuttamaan pois asuinseudultaan. Tuosta ei voi syyttää kuin äänestäjiä. Kepun äänestäjiä.

Nauttikaa nyt siitä, että uskoitte puolueen ajavan teidän asiaanne. Menkää lääkäriin sinne maakuntakeskukseen ja muuttakaa Vartiaisen ohjeen mukaan sinne, missä teillä ei ole mitään, mutta teille on töitä. Uskokaa jo, kun hallitus sen teille sanoo, ettei teistä ole mitään hyötyä siellä maaseudulla. Te olette tarpeettomia tälle hallitukselle. Katsokaa peiliin. Syy on siellä.

Kuka olisi uskonut, että hallituksessa olevat kepulaiset (ja kaupunkilaiset) ministerit pitävät teitä alimpana sakkana, jolle ei ole paikkaa yhteiskunnassa. Rinta pystyyn heitä äänestäneet!

Saa nähdä, mitä kaikkea sieltä vielä meille tulee, kun Sinisetkin toimivat ainoastaa Kepun takuumiehinä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Valta juovuttaa, se on nähtävissä.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Tähän blogiin ei ole lisättävää. Eikä pois otettavaa.

Terävästi sanottu - mutta ymmärrettävästi ja totuudenmukaisesti!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset